Verantwoording

Publicatie van gegevens.

Alle mogelijke zorgvuldigheid is in acht genomen om tot publicatie van alle gegevens op deze website over te gaan en voldoet zo goed mogelijk aan de privacy regels. Deze website bevat eveneens gegevens die met toestemming van de rechthebbenden zijn geplaatst.

Mocht er desondanks bezwaar bestaan tegen publicatie van gegevens neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Hulp is welkom.

Heeft u aanvullende informatie of heeft u suggesties om deze website te verbeteren zijn wij zeer geïnteresseerd in uw bijdrage. Neem contact met ons op. Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Ons motto is: ” 3 weten meer dan 2 ” .

Doel van deze website.

Deze website heeft als doel geïnteresseerde naamgenoten een blik te gunnen in de geschiedenis van onze familie van Puffelen die in Frederiksoord/Noordwolde heeft gewoond. Wij hopen op deze manier in contact te komen met onbekende familieleden. Tijdens het maken van deze genealogie hebben wij al contacten kunnen leggen met een aantal (voor ons toen nog onbekende) familieleden in Amerika.

Gegevensgebruik.

Zoals u wellicht bekend is, zijn genealogische publicaties auteursrechtelijk beschermd. Uitsluitend met bronvermelding is het toegestaan gegevens van deze website te benutten voor privé-gebruik. 

De gegevens op deze website zijn afkomstig van openbaar toegankelijke bronnen (archieven en internet) of van betrokkenen zelf dan wel hun directe familieleden en zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en bevordering van de onderlinge communicatie tussen de familieleden en hun aanverwanten. 

Onder geen enkele voorwaarde mogen de gegevens voor andere doeleinden worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de samenstellers en eigenaar van deze website. Voor commerciële doeleinden zal nimmer toestemming worden verleend.

Greetje van Kampen. Blokker.

Peter van Grijfland. Zwolle/Albufeira.

Geraadpleegde bronnen:

www.nationaalachief.nl, www.drentsarchief.nl, www.wiewaswie.nl, www.onlinbegraafplaatsen.nl, www.geneanet.org, www.delpher.nl, www.graftombe.nl, www.utrechtsarchief.nl, www.hogenda.nl, www.samh.nl, www.tresoar.nl, www.allefriezen.nl, www.necoma.nl, www.stadsarchief.rotterdam.nl, www.memberscasema.nl/petervantol, www.zeeuwengezocht.nl, www.koloniehuisjes.nl, www.archiefbankbrugge.be, www.geldersarchief.nl. www.archive.nrw.de.
 

Geraadpleegde familiesites:

www.inekevankoolwijk.nl (offline), www.familiemollema.nl, www.stamboomvanrijn.nl, www.pondes.nl, www.genealogieonline.nl (families van der Zwaag en aanverwant, van den Eijkel, van den Haak, familie Donker, familie Wind, van Alsemgeest, Vogelzang, Hobbeling en aanverwanten, Benthem uit Zorgvlied, Otten en Elsing, deVries/Bosch/Leonardt/Snijder/Vledder, van der Windt).